Συχνές ερωτήσεις

Από τι υλικά είναι φτιαγμένα τα προϊόντα;

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο site μας είναι χειροποίητα και φυτικά καθώς και τα αρώματα μας είναι από φυτικά έλαια φιλικά προς το περιβάλλον. Τα κεριά μας που βρίσκονται σε σκεύος είναι από φυτική σόγια και τα καλούπια μας από ελαιοκράμβη. Οι κούπες φτιάχνονται από πολυμερικό πηλό! Όλα τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και μεράκι με σκοπό να υπάρχουν στην καθημερινότητα σας και να σας χαρίζουν χαμόγελα!

Ποια είναι η σωστή χρήση των προϊόντων;

Για τα αρωματικά κεριά μας από φυτική σογια η πρώτη καύση θα πρέπει να είναι 4 ώρες. Μετά την πρώτη φορά η καύση τους θα πρέπει να είναι 1 έως 3 ώρες για να είναι σωστή η λειτουργία του κεριού και να μην χαθεί το άρωμα του! Επίσης πολύ σημαντικό ΠΡΙΝ από κάθε καύση θα κόβεται το φιτίλι σας στο 0.5 εκατοστό!

Ποια είναι η σωστή χρήση της κούπας μου;

Η κούπα όπως έχουμε αναφέρει είναι χειροποίητη και φτιάχνεται με πολυμερικό πηλό αυτό σημαίνει πως ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ το πλύσιμο της σε πλυντήριο πιάτων καθώς και η χρήση της σε φούρνο μικροκυμάτων διότι είναι πολύ πιθανό να χαλάσει το σχέδιο!

Η κούπα πλένεται στο χέρι με χλιαρό νερό και σαπούνι!

Πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου με την κούπα με εικόνα;

Οι κούπες είναι όλες χειροποίητες και χρειάζονται τουλάχιστον 2 μέρες για να ετοιμαστούν.

Πάντα υπάρχει σειρά προτεραιότητας για την κατασκευή τους! Σας προτείνουμε σε περίπτωση που θελήσετε να μάθετε πότε θα είναι έτοιμη να μας καλέσετε στο : 2311118511

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάπου αλλού την σόγια;

Η σόγια όπως αναφέραμε είναι φυτική. Μπορείτε να αφήνετε ανάμενα τα κεριά σε χώρους που υπάρχει καπνός (πχ. Σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας που υπάρχουν καπνιστές) καθώς βοηθάει στην απορρόφηση του καπνού Είναι ιδανική για ενυδάτωση στο σώμα ειδικά κατά του χειμερινούς μήνες σε ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν αλλεργίες. Για να επιβεβαιώσετε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο πριν δοκιμάσετε να ενυδατώσετε μεγάλη επιφάνεια σώματος δοκιμάστε να απλώσετε λίγο στην μέσα πλευρά του αγκώνα και αφήστε το για μισή ώρα! Σε περίπτωση που μετά από μισή ώρα δείτε κοκκινίλα καλό θα ήταν να μην το χρησιμοποιήσετε σαν ενυδατική στο υπόλοιπο σώμα! Επίσης το προτείνουμε στις αισθητικούς που δουλεύουν με τα άκρα για ενυδατική χρήση στο τέλος οποιασδήποτε περιποίησης άκρων.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η παραγγελίες στέλνονται όλες με ACS Courier σε 2-3 εργάσιμες ήμερες από την ημέρα αποστολής τους!

Παρέλαβα το πακέτο μου και το προϊόν μου ήταν κατεστραμμένο, τι κάνω;

Η εταιρία μας αρχικά δεν δέχεται επιστροφές! Η μόνη περίπτωση που την δεχόμαστε είναι αν το προϊόν το παραλάβετε κατεστραμμένο! Για να επιβεβαιωθεί αυτό θα πρέπει να  βγάλετε φωτογραφίες το πακέτο σας πως ακριβώς όπως σας ήρθε και να μας τις στείλετε στην συνέχεια θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με εμάς! Σε περίπτωση που τα παραπάνω που έχουν αναφερθεί δεν έχουν γίνει δύστυχος δεν μπορεί να γίνει η αντικατάσταση.