Τρόποι Αποστολής

  1. Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα σε 2 έως 3 ημέρες από την συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών. Η παραγγελία μπορεί να αποσταλεί και με διαφορετική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης και μόνο για σοβαρούς ή επιχειρηματικούς λόγους. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
  • Σε περίπτωση υπέρογκων παραγγελιών θα ενημερώνετε ο παραλήπτης ενώ επίσης θα επιβαρύνεται με πρόσθετες χρεώσεις. Τα έξοδα των μεταφορικών καθορίζονται από την εταιρεία μεταφορών και είναι 4€ για τα πρώτα 2 κιλό (για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 2 ευρώ ανά κιλό ). Επίσης μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις λόγω δυσπρόσιτης περιοχής ή άλλων λόγων. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ενημερώνεται ο παραλήπτης.
  • Στην περίπτωση που δεν μπορεί να αποσταλεί κάποια παραγγελία για οποιοδήποτε λόγο θα ενημερώνεται ο παραλήπτης και η πορεία τις παραγγελίας θα εξελιχθεί κατόπιν συνεννόησης.
  • Για αγορές εκτός Ελλάδας δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία τις τραπεζικής κατάθεσης.
  • Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τον χώρο μας χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Μόλις η εταιρεία μεταφορών παραλάβει την παραγγελία θα σας αποσταλεί το tracking number έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών εντός Ελλάδας:

  • ACS

Συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών εκτός Ελλάδας:

Προς το παρόν δεν συνεργαζόμαστε με κάποια εταιρεία για μεταφορές εκτός Ελλάδας. Για αποστολές εκτός Ελλάδας επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεικτικές τιμές:

Εντός Ελλάδας:

Κόστος αποστολής στον χώρο σας  – 2.20 € /κιλό (χωρίς ΦΠΑ)

Κόστος αντικαταβολής – 1,30€ (χωρίς ΦΠΑ)

Για αγορές άνω των 80€ τα έξοδα αποστολής/αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Εκτός Ελλάδας:

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες προς το παρόν.